hitwebcounter.com

Agencija Marić - O nama

fotografijaMi smo porodična firma koja samostalno postoji od maja mjeseca 2005.godine. Radimo sve vrste posredovanja, ugovaranja poslova iz svih oblasti , vršimo i usluge za gradjane kao što su (pisanje podnesaka, zahtjeva, tužbi,žalbi kao i vadjenje svih dokumenata ) znači sve što se tiče pravnih i drugih pomoći za naše gradjane, posebno one koji ne žive na teritoriji naše države.


Mi ne samo da radimo u poslovima posredovanja kod kupoprodaje nego i vršimo i posredovanje pri prenosu vlasništva, uknjiženju, izdavanju dozvola za izgradnju, adaptaciju, proširenje kao i vadjenju svih papira za upotrebne dozvole. Takođe posredujemo pri čišćenju gruntovnica za sve vrste nekretnina.

Posrednici smo i oko svih rešenja imovinsko-pravnih odnosa (prenosa vlasništva, ostavinskih rasprava, fizičke diobe imovine), radimo sve vrste pravno valjanih ugovora (kupoprodajni ugovori, darovni ugovori, ugovore o zamjeni nekretnina, ugovor o podstanarstvu kao i ugovor o zakupu poslovnog prostora. Takodje vršimo izradu svih vrsta žalbi, tužbi iz bilo koje oblasti prava. Vršimo kompjutersku izradu maturskih radova.

Znači mi posredujemo pri kupovini i prodaji kao i zamjeni kuća, stanova, poslovnih prostora, gradjevinskih ili poljoprivrednih zemljišta. Nudimo vam i veliki broj nekretnina i u ostalim gradovima bivše Jugoslavije. Ukažite nam povjerenje, živite zadovoljni !

Highslide JS
Foto 1
Highslide JS
Foto 2
Highslide JS
Foto 3
Highslide JS
Foto 4


Brzi pregled naselja